Fietsspecial Cyprus

€1199.00

Cyprus is voor vele Belgen onbekend als het aankomt op fietsen maar vergis je niet. Tussen Oktober en April varieert de temperatuur hier steeds tussen 15 en 25 graden en is er bijna geen neerslag. De wegen zijn goed met weinig verkeer en tijdens de ritten baan je jezelf een weg doorheen pittoreske dorpen, wijngaarden, oude ruïnes en olijfgaarden.

Het eiland is compact en zorgt dus voor snelle variatie in het heuvelachtige landschap. Hierdoor zijn de routes op ieders maat en kan er zowel vlak als een stevig stukje geklommen worden. Laat je dus verrassen door deze prachtigefietsspecial!

VERBLIJF: HOTEL TUI SENSIMAR PIONEER BEACH rSUP

Met het strand voor de deur, de pittoreske haven op wandelafstand en de lekkere restaurants in de buurt kan je heerlijk flaneren en tegelijk je smaakpapillen verwennen. Dit hotel is Adults Only en de minimumleeftijd voor gasten in dit hotel is 16 jaar. Zo kan je ongestoord genieten van een deugddoende vakantie. TUI SENSIMAR Pioneer Beach Hotel werd volledig gerenoveerd en is klaar om je hartelijk te ontvangen.