Volzet

Unieke Fiets- & Wijnreis Zuid-Afrika

€3300.00

Elvama & Bidong

het beste van 2 werelden

Wat als fietsen louter fun was, zonder gedoe? Op reis gaan met je vrienden of familie en je hoeft zelf niks te organiseren. Wéten dat je vanaf dag één in de pedalen kunt klikken, dat je op geweldige plaatsen zal fietsen, dat er een coach meefietst die de weg kent en weet wat iedereen in de groep aankan? Dat zijn de fietsreizen van Bidong.

Wij zijn je gids, je coach, je duiveltje-doet-al. We verrassen je met parels van routes, zorgen voor sportvoeding en transport, begeleiden je, organiseren nadien nog een feestje, enzovoort. Het enige wat we niét doen, is in jouw plaats op de pedalen trappen. Dat is jouw taak. En genieten, dat ook.

Bidong staat garant voor sportieve, adembenemende fietsvakanties voor straffe genieters. Ik ben dan ook uitzonderlijk blij om dit unieke project samen met Elvama te kunnen opzetten. Ze staan garant voor de ontdekking van Zuid-Afrika zoals je dat nergens anders kan smaken. Met kennis van zaken en eindeloos veel contacten én een creatieve en enthousiaste aanpak.

We verlangen om je op sleeptouw te nemen.

 

De magie van Kaapstad

In veel lijstjes staat Kaapstad bij de top 5 mooiste steden ter wereld. Deze uitzonderlijke stad spreekt tot de verbeelding. Strand en Tafelberg wisselen elkaar af. De frisse zeebries, de westerse standaarden en het Afrikaanse ‘je m’en foutisme’ bezorgen bezoekers een ultieme cocktail. De regio van Kaapstad vormt de uitvalsbasis voor onze fietsreis.

Natuurliefhebbers, creatievelingen, reizigers, stille genieters, strandjutters, sporters, shoppers, avonturiers, culinaire fanaten. Een voor een komen ze op een wel erg bijzondere manier aan hun trekken.

Signal Hill, Lions Head, Camps Bay, Greenpoint Park, Kirstenbosch Gardens, Oranjezicht City Farm Market, V&A Waterfront, Bokaap, Woodstock, Seapoint, Kloofstreet, Longstreet, Blauwbergstrand zijn één voor één pareltjes in hun soort. Ze komen zeker aan bod.

 

Vliegreis

Deze unieke fietsreis gaat door van donderdag 8 maart tot maandag 19 maart 2018.

We vliegen donderdagnamiddag vanuit Brussel (Zaventem) met Emirates richting Kaapstad. Onderweg is er een tussenstop in Dubai. Emirates werd in 2016 bekroond als beste luchtvaartmaatschappij ter wereld.

Op zondagavond 18 maart vliegen we met Emirates dezelfde route terug. Maandagmiddag zijn we terug in België.

Vanaf de eerste dag dompelen we ons onder in de Zuid-Afrikaanse sfeer. We voorzien zes fietsdagen, telkens ook met een alternatief programma voor de partners of reizigers die niet fietsen. 

Contacteer ons voor meer info via info@bidong.be of via het contactformulier.